Zonnestudio den haag

Zonnestudio in Den Haag voor de perfecte teint

Werk op een verantwoorde manier aan de perfecte teint bij onze zonnestudio in Den Haag. In onze studio hebben wij zonnebanken van het merk Luxura. Deze zijn beschikbaar in drie verschillende sterktes zodat ieder type zonner bij ons terecht kan. Weet u niet zo goed welke sterkte het beste bij uw huidtype past? Kom binnen en laat u adviseren door één van onze zonneconsulenten. Met hun advies kunt u op een verantwoorde manier aan de perfecte teint werken! Wilt u profiteren van voordelen in de vorm van zon tegoed? Maak gebruik van onze klantenpas en profiteer van korting in onze zonnestudio in Den Haag. Boek direct een afspraak!

Voordelen van een zonsessie in onze zonnestudio in Den Haag 

 

Waarom zou u juist binnen bruin willen worden in onze studiostudio in Den Haag en niet buiten? Allereerst is het praktisch gezien natuurlijk niet altijd mogelijk omdat het weer het vaak niet toelaat. Bovendien is binnen bruinen een slimmere manier om uw huid bloot te stellen aan UV-licht. Dit komt omdat u zelf de sterkte in kunt stellen en daar helemaal controle over heeft. Verder zorgt een zonsessie ervoor dat u vitamine D kunt opnemen. Zeker met grijze dagen die Nederland in grote getale voorkomen, is een zonsessie geen overbodige luxe. Ook helpt een zonsessie sommige mensen om hun huidaandoening te verbeteren. Denk hierbij aan psoriasis of aan acné. Wilt u meer weten over het op een verantwoorde manier werken aan uw teint? Of wilt u meer weten over laseren in onze studio in Den Haag? Neem dan contact met ons op! 

De perfecte teint behouden bij de zonnestudio in Den Haag

Wilt u dat uw teint zo lang mogelijk behouden blijft? Meestal adviseren wij om een keer in de maand terug te komen bij onze zonnestudio in Den Haag. Dit komt omdat de bovenste huidlaag zich elke maand één keer vervangt. Wanneer deze huidcellen die gebruind zijn er afvallen vervaagt de bruine teint van uw huid ook een beetje. Om de bruine kleur zo lang mogelijk te behouden kunt een speciale lotion gebruiken waardoor uw bruine teint langer behouden. Wilt u vaker bij onze zonnestudio in Den Haag langskomen? Ook dit is mogelijk alleen wij raden wel aan om 1 of 2 dagen tussen de zonsessies te laten zitten. Op die manier kan de melanineproductie van uw zich weer goed ontwikkelen. Boek nu alvast uw zonsessies voor komende periode! En wist u dat er ook een nagelstyliste in Den Haag werkzaam is in onze studio? Zo maakt u uw look helemaal compleet!