Laseren den haag

Laseren in Den Haag is een snelle en effectieve oplossing

Heeft u last van ongewenste/en of overmatige haargroei? Ontharing in onze salon in Den Haag door middel van laseren is dé oplossing. Het werkt namelijk snel en is zeer effectief. Bent u bang dat het pijn doet om te laseren? Dat hoeft u vanaf nu niet meer tegen te houden. De behandelingen zijn namelijk nagenoeg pijnloos en gebeuren op een verantwoorde en veilige manier. Wat er kortgezegd gebeurt bij het laseren in onze salon in Den Haag is dat de laser op zoek gaat naar pigment in uw huid. Dit pigment zit meestal in de haarzakjes en zodra de laser deze heeft gevonden wordt er lichtenergie uitgestraald. Hierdoor zal de haarwortel uiteindelijk afsterven en uitvallen. Wilt u meer weten over laserontharing? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de voordelen.

Wat u wilt weten over laseren in Den Haag

 

Voordat wij starten met het laseren in onze salon in Den Haag zullen wij eerst uw huidtype betalen. Op basis hiervan wordt namelijk bepaald welk type laser nodig is voor uw huid. Een laser met een kortere golflengte is namelijk krachtiger en is meer geschikt voor een huid met minder pigment. Voor mensen met een donkere huid is een ander type laser meer geschikt. Uiteraard zullen wij u hier uitgebreid over adviseren. Ook zullen wij een inschatting maken van hoeveel sessies u nodig heeft. Dit hangt natuurlijk af van verschillende factoren, zoals de tijd van het jaar en het type haar dat uw heeft. U kunt sowieso verwachten dat u minstens drie sessies nodig heeft. Als u besluit om een afspraak te maken voor laseren in onze salon in Den Haag raden wij het af om vlak daarvoor gebruik te maken van onze zonnestudio in Den Haag. Dit kan namelijk voor beschadigingen in de huid zorgen.

Laseren in Den Haag is een snelle en effectieve oplossing

Zoals gezegd is het dus belangrijk om zon te vermijden, doe dit liefst al twee weken voorgaand aan het laseren in onze salon in Den Haag. Voordat wij beginnen testen wij eerst hoe uw huid op de laser reageert. Op die manieren kunnen wij zien of de huid bijvoorbeeld erg rood wordt. Na het laseren geven wij u uitgebreid advies voor de verzorging van uw huid. Kies bijvoorbeeld een kalmerend serum uit die uw huidbarrière weer herstelt. Boek na een laserbehandeling ook gelijk een afspraak bij onze nagelstyliste in Den Haag in de salon. Zo heeft u twee beautymomentjes in één!